Tuesday, May 27, 2008

introduction of my best fwen ever




dari kanan.
1. syukri- fwen call him bean. dier nie peminat moto2 besar. orang paling bz. dan suka membuat lawak-lawak yang spontan...
2. jameel- bdk kelantan besar di penang. blajar kat usm penang. ambik degree on design ape jadah ar tp yg aku tau die design mcm coffee maker, kerusi.

dari kanan

1. dzulkhairi- kawan-kawan panggil dz.. dier nie giler kete. aku penah naik kete ngan die n kitaorg penah mendriftkan diri di parking galaxy ampang. dier nie kire pandai bahasa, kalo bahasa english aku kantoi dier ar yang betulkan pronounce n grammar. paling dier terer berlakon coz dier pernah dapat anugerah pelakon lelaki terbaik peringkat KL. dier nie gak mamat romeo coz bab2 mengayat pompuan no. 1.

2. anwarii- die dok kat sblh dz tue.. mamat nie ambik architecture kat um.. kat dier r aku selalu mintak citer2 baru, anime baru... nk beli computer ke ape yg kaitan ngan komputer ajk jer dier. dier nie asyik tanye aku bile nk wat. so nie blog aku. hobby sampingan die nie tgk wayang n tangkap gambar sane sini ngan kamera power die..

overall kitaorang mmg suka tgk wayang.. hehe

Yang nie kawan baik aku. nama Fazilah but aku panggil dier Eyla jer... dier kalo aku nk ckp pn byk.. yang aku leh ckp ar dier seorang yang sporting. pastu die byk citer, kalo kawan ngan dier mmg xbosan ar... kalo lepak ngan dier everytime nk gelak jer kadang2 aku pn terikut perangai gila-gila dier.. kalo dier gelak satu kedai leh dgr kuat giler. tp mmg best kawan ngan dier. everytime aku ade masalah slalu aku citer kat die. she is a good listener. dier nie kalo xpuas hati dier ckp terus jer. she also not hypocrite person. Yang wat aku gerun ngan die ialah tangan dier muscle lebih besar dari aku. coz dier dulu suka ambil berat (hehe angkat berat laaa) kira atlet gak laaaa. hehe jangan marah coz u my best fwen...
nie my best fwen ngan kawan die daya... ape aku nk ckp pasal daya... daya nie seorang banyak cakap. kalo cakap x henti2. suka panggil aku ar.badul. tang mane yang ar badul pn aku xtau. kadang aku leh gak kalah kan dalam bab berckp byk2 tue pn kalo aku byk idea nk kenekan dier. dier nie kalo dpt satu ayat nie ade laaaa pikir bende lain. tp ape2 pn kitaorg xpernah mulakan dlu. die pn lebih kurang eyla gak gelak kuat... dorg pn kadang beli makanan ngan air sama (kuew teuw tomyam ngan teh ais). dh mcm kembar tp mmg xserupa langsung. bila dorg bergabung bercerita smua org akan pandang dorg bkn sbb ape. tau2 je laaa kalo dua2 dh liputan gelak agak meluas.... anyway ko pn daya dh kire mcm kawan aku.
last nie pn kawan baik aku gak.. dier yang pakai cermin mata tue... her name is syima... she is one short n cute person... die baik ngan aku tp aku jarang dh jumpe dier sejak dier ade boyfriend... kalo dier tangkap gambar macam-macam posing die wat. die nie rajin giler dalam pelajaran die. kalo ade assignment or ujian mesti ade 1 or 2 day yang die xtido. kadang-kadang bila aku ckp ngan die aku rase suara mcm kanak-kanak riang, tergelak aku bila ingat balik. birthday die yang aku paling ingat ngan adik die ira... tp aku leh jamin ar satu ari nnt my best fwen yang nie pasti berjaya berbaloi ngan usaha dier. walaupn aku igt birthday die tp birthday aku die xigt. huuhuuhu...

1 comment:

anwari said...

akhirnya ko buat kuga la blog nih...

ak dah lama suruh hang buat..

by the way:
sape awek yg pakai baju biru kuning yang 2 org tu...??

kalau single bagitau aku..

saje nk berkenalan..